Disqus Shortname

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ

 


Παρακολουθούμε τον τελευταίο καιρό, τόσο σε τοπικό, όσο και σε Παγκόσμιο επίπεδο, μία σειρά συγκλονιστικών αποκαλύψεων, στον χώρο του θεάτρου, του αθλητισμού και φυσικά όπως πάντα, στον χώρο της πολιτικής σκηνής με κάθε λογής κλοπή, διαστροφή, αδικία, έως και  φρικαλεότητα.

Όλα αυτά έρχονται να προστεθούν στα τόσα άλλα προβλήματα που μαστίζουν στις μέρες μας, τόσο τον Άνθρωπο όσο και ολόκληρο το φυσικό του περιβάλλον.

Ολόκληρος ο πλανήτης για ακόμα μία φορά στην ιστορία του βρίσκεται σε μία πολύ κρίσιμη καμπή του και οι κάθε λογής και ιδεολογίας «ηγέτες», (με τους χρηματοδότες τους πάντα) που τον ελέγχουν, η  "ελίτ" δηλαδή (όπως μας έμαθαν να τους αποκαλούμε), ρίχνοντας την μάσκα της, μας δείχνει ξεκάθαρα πια, τόσο την ανικανότητα-δόλο, όσο και το πιο αποτροπιαστικό πρόσωπό της.

Μέσα από όλον αυτόν τον βομβαρδισμό ειδήσεων που δεχόμαστε καθημερινά όλοι μας,  καλούμαστε να διαχειριστούμε, σκέψεις και συναισθήματα που μας προκαλούν αυτές, απομονωμένοι στην καραντίνα του οίκου και του νου μας.

Η σηψαιμία που έχει προκαλέσει όλη αυτή η "ελίτ" στις κοινωνίες των Ανθρώπων έχει καταλύσει κάθε αξία και κάθε αρχή που όριζε μέχρι σήμερα τον Άνθρωπο, και το έχει αντικαταστήσει με όλο αυτό το, σε όλα του τα επίπεδα παρά φύση μόρφωμα, που μας επιβάλουν δια μέσου της πλύσης εγκεφάλου των ΜΜΕ, αλλά ακόμα και μέσα από τα σχολικά βιβλία των παιδιών μας.

Και κάπου εδώ γεννάται το ερώτημα κι εμείς τι κάνουμε για αυτό;

Πως θα αλλάξει όλο αυτό;

Η ιστορία μας έχει αποδείξει ότι τίποτα και ποτέ δεν άλλαξε ποτέ από μόνο του.

Οι Άνθρωποι και δη οι Έλληνες ήταν αυτοί που μαχόμενοι, και πάντα μέσα από την ένωσή τους, άλλαζαν την ιστορία σε καιρούς χαλεπούς όπως αυτοί που βιώνουμε.

Είναι "ευχή και κατάρα ο Ελληνισμός" μας είχε πει ο Αρτέμης σε ένα συμπόσιο.

Ναι πάλι για τον "απατεώνα" τον Σώρρα και την Ελλήνων Συνέλευσις μιλάω και το κάνω γιατί όσο και πολύ "καλό για να είναι αληθινό" φαντάζει... αποδεδειγμένα και αδιαμφισβήτητα είναι.

Και αυτό διότι αποδεδειγμένα και αδιαμφισβήτητα έχουμε κατατεθειμένα 600δις για το δημόσιο και ιδιωτικό χρέος, της Ελλάδας και των Ελλήνων.

Αποδεδειγμένα και αδιαμφισβήτητα ο Αρτέμης Σώρρας έχει δεσμεύσει 2,3 τρις από τα κληρονομικά κεφάλαια μας (που η ελίτ καρπώνεται) για την ανάπτυξη των δήμων,

Αποδεδειγμένα και αδιαμφισβήτητα η μετοχή της Τράπεζας της Ανατολής είναι ενεργή και η αξία της ανέρχεται, στα 678δις έκαστη με απόφαση της ίδιας της Ολομέλειας της Βουλής.

Αποδεδειγμένα και αδιαμφισβήτητα η Ελλήνων Συνέλευσις είναι η νομική οντότητα που θα επαναφέρει το Έθνος των Ελλήνων στην φυσιολογία του με ότι ευεργετικό προκύπτει από αυτό, για το μέλλον μας.

Και γράφω αποδεδειγμένα και αδιαμφισβήτητα (ΑΝΑΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΣ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΩΜΕΝΩΝ ΜΟΥ) διότι ως μέλος της Ελλήνων Συνέλευσις δεν πίστεψα τα ψεύδη που διέσπειραν τα καθεστωτικά φερέφωνα, αλλά αντί αυτού, μπήκα στην διαδικασία να ελέγξω όλα τα στοιχεία και τους νόμους τόσο μόνος μου, όσο και με νομικούς.

Έχω μπει σε Δημαρχεία όπου βίωσα καταστάσεις και αντιδράσεις.

Έχω παραστεί σε δικαστικές αίθουσες όπου γνώρισα από πρώτο χέρι την σαπίλα του δικαστικού συστήματος.

Έχω καταθέσει όλα τα στοιχεία στον Εισαγγελέα πρωτοδικών Κορίνθου όπου ο Εισαγγελέας δεν εκτελεί αυτό που ορίζει ο νόμος τόσο εδώ, όσο και σε όλα τα πρωτοδικεία της χώρας όπου τα μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις έπραξαν τα ανάλογα.

Αυτά και άλλα πολλά σου ζητάμε αδερφέ/ή μου να σου δείξουμε όταν σε καλούμε να ενημερωθείς στην Ε.ΣΥ. του δήμου σου με σκοπό την Ένωση μας πριν και πάνω απ' όλα ως Έλληνες.

Είναι ιερό χρέος μας, τόσο στους προγόνους όσο και τους απογόνους μας.

Ειδάλλως τι να πει κανείς ... πίστευε όλους εκείνους, που μας έφεραν στην τραγική κατάσταση που όλοι μας βιώνουμε πάντα με την ανοχή μας, ή περίμενε κάποιον να έρθει να σε σώσει.

Αναλογίσου όμως και αφουγκράσου Συνέλληνα μου, ότι θα έρθει η στιγμή που θα πρέπει να απολογηθείς τόσο στα παιδιά σου όσο και στον ίδιο σου τον εαυτό για την στάση σου απέναντι σε όλο αυτό.

 

Μετά τιμής

Γιώργος Βιδάλης

 Ιδρυτικό μέλος και Ταμίας του Οργανισμού Ελλήνων Συνέλευσις Λουτρακίου-Περαχώρας

Μέλος του Πολιτικού Φορέα του 'Εθνους των  Ελλήνων, Ελλήνων Συνέλευσις


ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK ΘΕΡΜΙΑ ΑΡΤΕΜΗ https://www.facebook.com/thermiaartemi


  ΠΡΟΦΙΛ ΣΤΟ TWITTER ΘΕΡΜΙΑ ΑΡΤΕΜΗ https://twitter.com/thermiaartemi


ΠΡΟΦΙΛ ΣΤΟ INSTAGRAM ΘΕΡΜΙΑ ΑΡΤΕΜΗ https://www.instagram.com/thermiaartemi/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια