Disqus Shortname

ΑΙΓΙΟ. ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΑΪΟ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΡΙΜΩΓΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΙΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΜΒΡΟΣΙΟ !

ΑΙΓΙΟ. ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ ΓΙΑ ΚΟΡΟΝΑΪΟ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΡΙΜΩΓΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΙΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΜΒΡΟΣΙΟ!


Ρεπορτερ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟ ! ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΙΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΜΒΡΟΣΙΟ !
😯 😥 😈 🙄 😳 🙁 👿
Αυτό που έγινε στο Αίγιο είναι από τα ανεξήγητα!
Ενώ η πολιτεία λέει ότι τα μέτρα απαγόρευσης των συναθροίσεων αφορούν και τις εκκλησίες, αυτοί το χαβά τους…
Βρήκε τις μέρες η Μητρόπολη Καλαβρύτων & Αιγιαλείας να πραγματοποιήσει εκδήλωση προς τιμή του πρώην μητροπολίτη Αμβρόσιου…
Στον Ι.Ν Αγίου Αθανασίου, στο Αίγιο, πριν λίγες ημέρες – κι ενώ Αχαία – Ηλεία – Ζάκυνθος ήταν σε καραντίνα λόγω του λεωφορείου που ήρθε με προσκυνητές από τους Αγίους Τόπους – συγκεντρώθηκαν δεκάδες πιστοί και ιερείς και μετείχαν στην εκδήλωση, στριμωγμένοι σα σαρδέλες !
Και γιατί τιμήθηκε ο Αμβρόσιος ;
΄΄Για την ποιμαντική του προσφορά΄΄, είπε ο διάδοχός του Ιερώνυμος.
Ο πρώην μητροπολίτης βρισκόταν στο θρόνο του και καμάρωνε που τον τίμησαν με την παρουσία τους τόσοι πιστοί και εκπρόσωποι αρχών της πόλης.
Μεταξύ αυτών, πρώτος και καλύτερος, ο δήμαρχος Αιγιαλείας Δημ. Καλογερόπουλος. Είναι αυτός που μετά, έκλεισε τη μεγαλύτερη και κεντρικότερη πλατεία της πόλης του, τα Υψηλά Αλώνια, για να μην συναθροίζεται κόσμος με το φόβο της διασποράς του ιού.
Θου Κύριε…
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: pelop.gr
ΠΗΓΗ ΑΡΘΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια